Харчові добавки та їх вплив на організм людини

Рейтинг:   / 0
ПлохоОтлично 

  15 жовтня 2019 року в рамках тижня циклової комісії агрономічних дисциплін була проведена конференція на дуже актуальну та важливу тему: «Харчові добавки та їх вплив на організм людини». Адже ця тема стосується життя кожного з нас.
  Повноцінна їжа забезпечує людині нормальний ріст, розвиток, повноцінну діяльність, допомагає пристосуватися до умов зовнішнього середовища, які змінюються, допомагає боротися з інфекціями, забезпечує активне довголіття.
На захід були запрошені студенти організаційно-технологічного відділення, спеціалізації «Організація і технологія ведення фермерського господарства» та «Виробництво і переробка продукції рослинництва».

 Метою цього заходу було ознайомлення студентської молоді з шкідливим впливом на організм людини їжі, що містить різноманітні харчові добавки групи Е" .
  Студенти Задорожній Богдан - 48 група, Гогунський Олександр - 48 група, Скрипник Тетяна - 41 група та Черіпко Павло - 41 група ознайомили та представили присутнім презентацію своєї роботи по вивченню впливу барвників та добавок на організм людини і наголосили, що при виборі продуктів харчування все ж таки слід віддавати перевагу продуктам, виготовленим власноруч. Це дозволить звести до мінімуму використання харчових добавок, а, отже, зменшить ризики, пов'язані з їх споживанням.
  В кінці заходу всіх запрошених гостей пригостили смаколиками - запашними круасанами, печивом, кексами, чаєм з липи та жасміну, виготовленими власноруч, без усіляких консервантів та харчових добавок.


Викладач агрономічних дисциплін
С.С.Макушенко