Про проведення єдиного інформаційного дня «Випускник – 2019»

  8 листопада 2018 року відділ сприяння зайнятості Більмацької районної філії Запорізького обласного центру зайнятості спільно з відділом освіти, молоді та спорту Розівської державної адміністрації провели єдиний інформаційний день для учнів 9-11 класів. Захід був добре підготовлений, змістовний, проведений організовано. Випускники шкіл району з цікавістю слухали представників різних навчальних закладів Запорізької та Донецької областей, які свої виступи унаочнювали презентаціями, відеороликами, відеофільмами. Було представлено інформаційно-роздавальний матеріал, щодо вибору навчального закладу для подальшого навчання.

  Своїми роздумами і порадами поділились голови Розівської районної державної адміністрації та районної ради. Вони переймаються проблемами молоді, вболівають за їх майбутнє.
   Працівники Будинку культури разом із школярами підготували яскраві номери художньої самодіяльності різних жанрів.
     Випускники 2019 року мають широкий вибір навчальних закладів, серед яких дехто обере і ВСП «Ногайський коледж ТДАТУ», який гідно було представлено провідним фахівцем з профорієнтаційної роботи Михайловою Л.Д. та викладачем математики Горою Ю.О. До речі, вони є вихідцями з Розівського району. Багато випускників Ногайського коледжу працюють в різних установах цього краю. Серед них: Півненко В. В. – головний агроном «Гермес», Біловицький С.В. – начальник насінницької інспекції, Чайка О.В. – головний агроном «Прогресу», Лось А.В. – директор підприємства «Бізон» та багато інших. Це додало вагомості, переконливості й впевненості у правильності вибору навчання саме у ВСП «Ногайський коледж ТДАТУ».
    Та й працевлаштування можливе, бо в смт. Розівка знаходиться сортово-дослідницька дільниця і відома дослідницька станція, де теж працюють випускники коледжу, які щедро діляться досвідом своєї діяльності зі студентами і запрошують їх до себе на роботу.
  Вважаємо, що такі заходи необхідні і корисні випускникам шкіл під час вибору майбутнього навчання та працевлаштування.

Макушенко С.С.,
відповідальнй секретар
приймальної комісії