Перший етап XI Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

   Для багатьох українців і не тільки українців Шевченко означає так багато, що ми думаємо ніби все про нього знаємо, все в ньому розуміємо, і він завжди з нами, в нас. Та це – лише ілюзія. Літературна спадщина Шевченка є невичерпною. Тарас Шевченко – це велична постать історичного та літературного життя нашої України. Його справедливо називають Великим українцем, адже в ньому наша історія, наша мрія, наша надія. Шевченко був справжнім народним співцем, бо з дитинства знав і любив простий український народ, знав його страждання, бо сам їх пережив. Через усе життя проніс великий Кобзар палку любов до рідної землі, до неньки- України. У своїх творах нагадував про минулу славу України і закликав до патріотизму та великої любові до рідної землі.

   Ім’я великого Кобзаря ми часто згадуємо і будемо згадувати, бо він подарував нам безцінний скарб. Цей скарб – його чудові твори, в яких струменить любов до Батьківщини та турбота про її майбутнє.
  З метою вшанування творчої спадщини Тараса Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні серед студентів перших та других курсів Ногайського коледжу був проведений перший етап
   XI Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

езультати конкурсу:
I курс
I місце – Кабісов Давид ( 10 гр.)
II місце – Філатов Петро (11 гр.)
III місце – Яковенко Катерина ( 16 гр.)

II курс
I місце – Русінова Олена ( 20 гр.)
II місце – Кірова Аміна ( 20 гр.)
III місце – Голік Костянтин (24 гр.)

Вітаємо переможців конкурсу!

Викладач української мови та літератури: Вельчева Н.М