MODERN SCIENCE: PROBLEMS AND INNOVATIONS

   18-20 жовтня  2020 року  студенти   Андрашко Олег (науковий  керівник  Косенчук Н.П.)  та  Сирцова  Вікторія  (наукові  керівники   Махотка Т.В.  та  Бащеванжи Н.В.)  взяли  участь у VIII  Міжнародній науково-практичній  Інтернет-конференції    «MODERN  SCIENCE:  PROBLEMS  AND  INNOVATIONS»,  організованій  Науковим  центром  “Sci-conf.com.ua”, місто  Стокгольм, Швеція.

122421345 2830814910530644 4110944274909256628 n

Детально

Переробка і зберігання продукції рослинництва

   24 вересня 2020 року для студентів 41 групи спеціальності 201 «Агрономія» (Виробництво і переробка продукції рослинництва) була організована екскурсія в межах програми навчальної практики «Переробка і зберігання продукції рослинництва» до ПСП «Приморський» з метою ознайомлення з особливостями розвитку галузі зберігання та переробки в господарстві. Студенти ознайомилися з технологічним процесом переробки гарбузів, вивчили принцип роботи обладнання, на якому відділяють насіння, відвідали сушарку. Також познайомилися з технологією виробництва борошна і випікання хліба на пекарні. 
   Дуже вдячні Ліпченко Миколі Миколайовичу та зав.пекарні Веретельніковій Наталії Володимирівні за таку можливість, адже недарма говорять, що краще один раз побачити, ніж сто разів почути.

{gallery}Foto/2020/EkskursCHSP{/gallery}

Косенчук Н.П.

Основи тваринництва та бджільництва

  ПСП «Приморський» - єдине господарство в районі, яке зберегло та розвиває племінне тваринництво. Тому саме тут проходять навчальну практику «Основи тваринництва та бджільництва» студенти ВСП «Ногайський коледж ТДАТУ» спеціальності 201 «Агрономія» (Організація і технологія ведення фермерського господарства). Під керівництвом викладача коледжу Волкової Н.І. та головного зоотехніка Горєлкіної О. М. у формі екскурсій та виконання окремих видів технологічних операцій студенти вивчають умови догляду, утримання і годівлі поголів'я великої рогатої худоби та свиней, знайомляться зі структурою їх раціону. Окрему увагу приділяють вивченню новітньої технології зберігання силосу та сінажу в герметичних полімерних рукавах, відвідуючи фуражний цех, знайомляться з технологією приготування кормосумішей. Технік штучного осіменіння Джуган А.В. допомагає студентам в оволодінні практичних навичок штучного осіменіння. Зоотехнік Міначева Н. ознайомлює студентів з особливостями зоотехнічного та племінного обліку тварин. Студенти брали участь в міченні телят за допомогою аплікатора та татуювання.
   Особлива подяка Ліпченко Миколі Миколайовичу, який надає можливість студентам закріпити теоретичні знання і практичні вміння та ще й турбується про них, пригощаючи смачними булочками.

{gallery}Foto/2020/38_chsp{/gallery}

Волкова Н.І.

Інтеграція освіти, науки та бізнесу в сучасному середовищі

     6-7 лютого 2020 р. в м. Дніпро відбулась I Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція «Інтеграція освіти, науки та бізнесу в сучасному середовищі: зимові диспути», присвячена пошуку новітніх ідей для розвитку нашої держави на міжнародному, національному та регіональному рівнів. Тематика конференцій охоплювала всі розділи Міжнародного електронного науково-практичного журналу «WayScience», а саме: державне управління, філософські науки;економічні науки, історичні науки, юридичні науки, сільськогосподарські науки, географічні науки, педагогічні науки, психологічні науки, соціологічні науки, політичні науки, інші професійні науки. 

Детально

Навчальна практика «Технологія виробництва продукції тваринництва»

  Студенти 48 групи спеціальності 201 «Агрономія» (Організація і технологія ведення фермерського господарства) проходять навчальну практику з «Технології виробництва продукції тваринництва» в базовому господарстві ПСП «Приморський». На високому рівні організована практика з залученням студентів до технологічних операцій виробництва молока, яловичини, свинини. ПСП «Приморський» - єдине господарство в районі, яке зберегло та розвиває племінне тваринництво.

{gallery}Foto/2019/TVPR{/gallery}

Викладач спецдисциплін
Волкова Н.І.