Переробка і зберігання продукції рослинництва

  • Печать

   24 вересня 2020 року для студентів 41 групи спеціальності 201 «Агрономія» (Виробництво і переробка продукції рослинництва) була організована екскурсія в межах програми навчальної практики «Переробка і зберігання продукції рослинництва» до ПСП «Приморський» з метою ознайомлення з особливостями розвитку галузі зберігання та переробки в господарстві. Студенти ознайомилися з технологічним процесом переробки гарбузів, вивчили принцип роботи обладнання, на якому відділяють насіння, відвідали сушарку. Також познайомилися з технологією виробництва борошна і випікання хліба на пекарні. 
   Дуже вдячні Ліпченко Миколі Миколайовичу та зав.пекарні Веретельніковій Наталії Володимирівні за таку можливість, адже недарма говорять, що краще один раз побачити, ніж сто разів почути.

1.jpg 10.jpg 11.jpg

12.png 2.jpg 3.jpg

4.jpg 5.jpg 6.jpg

7.jpg 9.jpg

Косенчук Н.П.